1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...Loading...

Cykelturer Ekerö o Edsviken bla.

Ja så här ser det ofta ut i hallen. Cyklar på uppställning. Här var det nödvändigt eftersom 2 av cyklarna, racer, hade dragit på sig åkomman punktering bak!

 

Måndag 4 april tog vi en runda ut på Ekerö efter arbetsdagens slut. Jag hade förvisso redan cyklat en runda på ca 3 mil med MTB redan på fm men var sugen på lite fint racerväder. Vi delade på oss efter några mil så jag vände hemöver och fick en tur på 4 mil och här är det skaplig översvämning. Man tar det lite lugnt över såna här ställen.

Tisdag bjöd på skapligt fint väder. Stum och lite trött i kroppen men efter lite TNS massage så ville jag nog ut i alla fall och cykla. Tog racern på en grusig runda via Sollentuna, Edsviken, Landsnora kvarn, Danderyd, Stocksundsbron o till Sumpan.

Edsbergs slott. Ny runda och nya upptäkter för min del. Man lär sig en hel del om Stockholm genom att bara våga ge sig av ut i områden. Slottet ligger väldigt vackert vid vattnet. Härliga promenadvägar runt omkring.

 

 

Landsnora Kvarn. Kanonfin cykelväg med lite trafik. Kuperat och massor av fina hus att se på.

 


Våra kompisar rekommenderar:

SakStockholm köper dödsbon i Sverige

 


Kvarnen sedd från andra hållet. Turen blev ca 4.5 mil lång och den gör jag om fler gånger och drygar ut den med att även runda Täby eller vika av mot Rotebrohållet istället. Spännande är det i alla fall att cykla.

 

Dagens ord

Lycka är att söka
och finna sinnesro
“Gillian Highes 11 år”

Om du är rättighetsinnehavare och har invändningar kontakta gärna oss via vår kontaktform.

Källa:


 


Random Posts

LOAD MORE